Η κατάσταση της υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο παραμένει σταθερή. Συγγενείς και ψυχολόγος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, το βράδυ της Δευτέρας (17/01) ενημέρωσαν την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού για το θάνατο του.

Παρά τον έντονο προβληματισμό και τις επιφυλάξεις των θεραπόντων ιατρών, συγγενείς της 35χρονης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αποφάσισαν να την ενημερώσουν πως ο σύζυγος της έχει πεθάνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα η οποία ήταν συνοδηγός στο μοιραίο τροχαίο, ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του η οποία θα τελεστεί αύριο στη Μύκονο. Αυτό όμως δεν το επέτρεψαν οι γιατροί και ήταν κατηγορηματικά αντίθετοι εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της.

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος και ακαριαίος ο θάνατός του

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν βίαιος και ακαριαίος και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σοκάρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σωρό του Τζώρτη Μονογυιού μιλούν για έναν βίαιο θάνατο. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος από την οποίες εντύπωση προκάλεσαν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και στα οστά στη βάση του κρανίου. Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος.