Τα κοσμήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εμφάνισης μιας γυναίκας και όχι άδικα. Ένα μόνο κόσμημα είναι αρκετό για να απογειώσει ολόκληρο το στυλ σου, δίνοντας ένταση, χρώμα και φινέτσα σε ένα κατά τα άλλα απλό σύνολο.

Πέρα από τις πιο κλασικές επιλογές που σπάνια φεύγουν από τη μόδα, κάθε εποχή συνοδεύεται και από διαφορετικές προτάσεις, στρέφοντας την προσοχή σου σε καινούργια σχέδια αλλά και πιο παλιές επιλογές που επανέρχονται με ανανεωμένη διάθεση. 

Διατηρώντας σχετικά πρόσφατες τάσεις, όπως ο συνδυασμός ασημένιων με χρυσά κοσμήματα και εισάγοντας εντελώς νέες εναλλακτικές σε σχήματα και μεγέθη, ο φετινός χειμώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Πιο αναλυτικά, οι τάσεις για τη χειμερινή περίοδο 2021-2022 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Αλυσίδες

Σε χρυσό, λευκόχρυσο ή και ροζ χρυσό, οι επιλογές σε αλυσίδες για το λαιμό είναι πολλές και έρχονται για να αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση. Συνδύασε τες με πιο διακριτικά κολιέ για να κάνεις το λεγόμενο layering ή επίλεξε ένα πιο έντονο σχέδιο που θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Κρίκους

Σε ότι έχει να κάνει με τα σκουλαρίκια, οι κρίκοι συνεχίζουν να διατηρούν πρωταγωνιστική θέση στις καρδιές σχεδιαστών και καταναλωτών. Πέρα από τα κλασικά σχέδια που ποικίλουν σε μεγέθη και αποχρώσεις του χρυσού, η νέα τάση φέρνει και εναλλακτικές με πιο τετραγωνισμένους και οβάλ σχηματισμούς που παραπέμπουν σε δάκρυ.

Δαχτυλίδια

Η μόδα του φετινού χειμώνα στα δαχτυλίδια επικεντρώνεται σε πιο έντονα και ογκώδη σχέδια και συνδυασμούς πολλών διαφορετικών στοιχείων με έμφαση και πάλι σε αποχρώσεις του χρυσού.

Βραχιόλια 

Αν αγαπάς τα βραχιόλια, φέτος είναι η χρονιά σου! Από διακριτικά και μίνιμαλ σχέδια σε στυλ ταυτότητας μέχρι πιο εντυπωσιακά κοσμήματα με χρωματιστές πέτρες, ματάκια ή στοιχεία σε σχήματα καρδιάς – οι επιλογές είναι άπειρες, προσφέροντας εναλλακτικές για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας σου.

Μονογράμματα

Μια επιλογή που δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί εκτός μόδας. Τα μονογράμματα αποτελούσαν ανέκαθεν αγαπημένη επιλογή κάθε γυναίκας καθώς πέρα από τη διακριτική τους κομψότητα, συνήθως έχουν και κάποια συναισθηματική αξία.

Φέτος τα μονογράμματα εξακολουθούν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων ακολουθώντας βέβαια και αυτά την τάση που θέλει τα κοσμήματα σε πιο ογκώδεις (chunky) εκδοχές.

Μετρώντας πάνω από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του εμπορίου και της παραγωγής κοσμημάτων και ρολογιών, η εταιρία Atofio Kosmima προσφέρει εξαιρετικές επιλογές επώνυμων κοσμημάτων σε κλασικό και πιο σύγχρονο ύφος.