Για στοχοποίηση των παιδιών τους έκαναν λόγο σήμερα σε δηλώσεις τους οι γονείς συμφοιτητών του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, που φέρεται να εκφόβιζαν τον νεαρό σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Ο γιος μου δεν φταίει πουθενά, τόνισε ο πατέρας του 18χρονου που φέρεται να συμμετείχε στην παρέα που εκφόβιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, μιλώντας σήμερα στο Star. Με αφορμή τα σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τις φωτογραφίες των νεαρών, ο ίδιος διευκρίνισε πως κινήθηκε νομικά και έκανε ασφαλιστικά μέτρα προς «όλους όσους ανάρτησαν για το παιδί μου στο διαδίκτυο αυτά τα ψευδή και κατηγορούν τον γιο μου».

Τα παιδιά μου τα έχω μεγαλώσει για να έχουν πάνω απ’ όλα μια υπόληψη στον κόσμο, σημείωσε ο πατέρας του 18χρονου, κατηγορώντας όσους γράφουν αυτά τα πράγματα για ανωριμότητα.

«Ο γιος μου ήταν πολύ καλός φίλος με τον Βαγγέλη», ενώ πρόσθεσε πως, σύμφωνα με το πόρισμα, δεν έχει καμία σχέση με τα βασανιστήρια.

Έχουμε μιλήσει με την αδερφή του Βαγγέλη, έχουμε άριστες σχέσεις, συμπλήρωσε.

«Αυτό που γίνεται είναι bullying κατά του παιδιού μου. Το παιδί μου τραβάει τα χειρότερα από το διαδίκτυο και τη δημοσιογραφία. Μου λέει: “μπαμπά έλα να με πάρεις”», σημείωσε.

«Περνάμε έναν Γολγοθά. Τα παιδιά μας φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους», είπε η μητέρα σπουδαστή που ήταν μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι από την Κρήτη.

«Το παιδί μου έκανε παρέα με την παρέα αυτή και με το Βαγγέλη. Τι είναι αυτά που βγάζουνε στο διαδίκτυο; Τι στοχοποίηση είναι αυτή. Έχουν ξεκινήσει πόλεμο στα παιδιά μας», συνέχισε.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο η μητέρα ήταν ενήμερη για τις ενοχλήσεις στο Βαγγέλη, η μητέρα τόνισε ότι δεν είχε πει τίποτα. «Το παιδί μου είπε ότι εάν είχα δει κάτι θα το είχα καταγγείλει. Δεν θα το είχα αφήσει έτσι».