Την εφιαλτική εμπειρία της με επίδοξους διαρρήκτες περιγράφει η ραδιοφωνική παραγωγός της Θεσσαλονίκης, Πέτρα Καρυώτη, η οποία τους είδε να εισβάλλουν στην αυλή του σπιτιού της στο Νέο Ρύσιο κάτι που έχει καταγραφεί και στις κάμερες ασφαλείας.

Η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού της που κατέγραψε τις κινήσεις των διαρρηκτών, ενώ μιλώντας στο Mega, είπε πως πρόκειται για σπείρα τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων που παρακολουθούσαν το σπίτι της.

Μιλούσαν με γουόκι τόκι

Στο βίντεο φαίνονται οι ληστές που μπαίνουν ανενόχλητοι από την εξωτερική πόρτα της αυλής και συνεννοούνται, με γουόκι τόκι, για τι θα κάνουν. Η γυναίκα βγήκε έξω και άναψε τα φώτα, που σε συνδυασμό με τις κάμερες τους απέτρεψε από το να προχωρήσουν στα σχέδιά τους.

Όπως αναφέρει η ραδιοφωνική παραγωγός «μου φαινόταν αδιανόητο πως με τόσο θράσος 3-4 άνθρωποι μπορούν να μπουν στην αυλή σου και να δοκιμάσουν την τύχη τους».

«Σκοπός τους ήταν να μπουν μέσα στο σπίτι, να αρπάξουν και να διαφύγουν με αυτοκίνητο. Το λάθος μου ήταν ότι βγήκα έξω και άφησα ορθάνοιχτη την πόρτα μου πίσω. Ήμουν μόνη στο σπίτι με τα παιδιά μου μέσα», συμπληρώνει.