Υπό κατάληψη τελεί από νωρίς το πρωί το Δημαρχείο Ζωγράφου από αντιεξουσιαστές. Οι καταληψίες, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο indymedia, προέβησαν στην κίνηση αυτή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Νίκο Ρωμανό που διανύει την 28η ημέρα απεργίας πείνας.

Παράλληλα, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και στους άλλους απεργούς πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη, Ανδρέα Μπουρζούκο και Δημήτρη Πολίτη, καθώς και στους Σύρους της πλατείας Συντάγματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Σήμερα στις 8/12 άτομα που δραστηριοποιούμαστε στις γειτονιές του Ζωγράφου, των Ιλισίων αλλά και στις γύρω σχολές προχωρήσαμε σε κατάληψη του δημαρχείου του Ζωγράφου ως πράξη αλληλεγγύης στον αναρχικό Ν. Ρωμανό, απεργό πείνας από 10/11. Με αυτό τον τρόπο επιχειρούμε να παρεμποδίσουμε την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού ενώ παράλληλα δημιουργούμε ένα κέντρο αγώνα και αντιπληροφόρησης, συμβάλλοντας στο ευρύτερο κύμα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί, με καταλήψεις και πολύμορφες δράσεις.

Καλούμε τον κόσμο των γειτονιών μας στην πρώτη συνέλευση του κατειλημμένου δημαρχείου για να αποφασίσουμε ισότιμα, αδιαμεσολάβητα και αντιιεραρχικά για τη κλιμάκωση του αγώνα.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Ν. ΡΩΜΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Γ. Μιχαϊλίδη , Δ. Μπουρζούκο ΚΑΙ Δ. Πολίτη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

Συνέλευση σήμερα στις 16.00 στο κατειλημμένο δημαρχείο