Ο Αρμπέρ Μπάκο ομολόγησε τη συμμετοχή του σε όλες τις επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται, σε Μεταξουργείο, στην Μιχαλακοπούλου, στη Φυλής και στη ληστεία στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος. Σε μια από αυτές, προ μερικών εβδομάδων, ο Αμπρο Μικέτ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αλβανό πιστολέρο του Μικρολίμανου.

Ο 44χρονος Αιγύπτιος διατηρεί ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο Μεταξουργείο και περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία του. «Πήγα προς το μηχανάκι μου και σταμάτησε ένα τζιπ μπροστά μου, από την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου κατέβηκε ένας και άρχισε να πυροβολεί. Είδα τη λάμψη και έπεσα πίσω από αμάξι κάτω για να καλυφθώ», τόνισε.

Η σφαίρα βρήκε στόχο κοντά στο κάθισμα της μηχανής του και όπως εξήγησε «καλά που δε χτύπησε στο ρεζερβουάρ» για να προκληθεί πυρκαγιά. Μάλιστα, ανέφερε ότι η σφαίρα πέρασε ελάχιστα χιλιοστά από το πόδι του, ενώ η σακούλα που του άρπαξε ο Μπάκο είχε μέσα μόνο άδεια μπολ φαγητού.

«Δεν είδα ούτε το χρώμα του αυτοκινήτου», είπε σοκαρισμένος, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κάλυκα μπροστά από διπλανή πολυκατοικία.

Δείτε το βίντεο του Alpha: