Απομένουν λίγες ώρες για το μοναδικό υπερθέαμα που έχει προετοιμάσει ο οίκος Dior στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα το πρωί της Πέμπτης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Newsbeast. Ισχυρή είναι η φύλαξη που υπάρχει στην περίμετρο του Καλλιμάρμαρου.

Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των social media θα μπορέσουν την ξεχωριστή εκδήλωση μέσω του live streaming που θα διατίθεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διεθνούς φήμης οίκου.

Συνολικά 400 καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες πήραν την πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», ανέφερε ότι ανάμεσα στους 400 είναι και κάποιοι Έλληνες όπως η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Βασίλης Ζούλιας. Από τις διεθνείς παρουσίες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κατά 99% θα είναι η Μπριζίτ Μακρόν και η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.

Συνολικά, 85 μοντέλα διεθνούς φήμης θα συμμετάσχουν στην πολυαναμενόμενη εκδήλωση και μία από αυτές θα είναι Ελληνίδα. Ο λόγος για τη Ροζάνα Γεωργίου, την «Καρυάτιδα», όπως την αποκαλούν τα ξένα μέσα.

Η παρουσίαση της συλλογής στο Καλλιμάρμαρο αποτελεί μια ξεχωριστή εκδήλωση για τον Dior, όπου τιμάται η Ελλάδα και η άριστη τεχνογνωσία (craftsmanship) των Ελλήνων που μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων και στην οποία στόχος είναι οι αισθητικές αξίες και η ποιότητα που πρεσβεύει ο Οίκος να ταυτιστούν με τις έννοιες Phos (φως) και Kallos (ομορφιά) που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος