Μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκε η ιδιοκτήτρια ενός οχήματος στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή 21 Μαΐου. Μόλις άνοιξε την πόρτα βρήκε στο πατάκι του οδηγού να κόβει βόλτες ένα φίδι.

«Την Παρασκευή καθώς σχόλασα από τη δουλειά ανοίγω την πόρτα του οδηγού για να βάλω την τσάντα στο πατάκι του συνοδηγού. Το φίδι ήταν στο πατάκι του οδηγού. Πανικός! Εμφανιζόταν κάθε φορά που έμπαινα εγώ στο αμάξι. Πήγαμε σε τεχνικό για να μας κατεβάσει τη μηχανή και το ταμπλό του αυτοκινήτου. Πέντε μέρες ήταν μέσα» είπε στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο Στέλιος Γερολυμάκης, ιδρυτικό μέλος Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ήταν το τέταρτο φίδι μέσα σε λίγες μέρες, ενώ τα υπόλοιπα τρία που αναγκάστηκε να «μαζέψει» από διάφορα σημεία ήταν οχιές.

Στην κ.Δημάκη, πάντως η επίσκεψη στον τεχνικό κόστισε 250 ευρώ για την αφαίρεση της μηχανής και του ταμπλό του αυτοκινήτου της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.