Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Οι καλές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών κάνουν τους περισσότερους να ανυπομονούν για το καλοκαίρι και τους πιο γενναίους να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες βουτιές. Ο δήμος Γλυφάδας οργανώθηκε για να υποδεχτεί τους κολυμβητές στην παραλία με τον δήμαρχο να λέει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook: «Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η Γλυφάδα με ζωγραφιά».

Η παραλία της Γλυφάδας είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Ο δήμος έριξε φρέσκια άμμο και έβαλε ομπρέλες δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό, με στόχο να δώσει στους πολίτες μια ανάσα στη δύσκολη καθημερινότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Η ανάρτηση του δημάρχου:

«Από το “δρόμο των ποιητών” μέχρι την παραλία μας και από άκρη σε άκρη της πόλης η Γλυφάδα μας συνεχίζει να ομορφαίνει.Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα» έγραψε ο κ. Παπανικολάου.

Δείτε τις φωτογραφίες: