Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο γνωστός θεατρικός παραγωγός Μιχάλης Αδάμ.

Ο Μιχάλης Αδάμ έφερε στη χώρα δεκάδες παραστάσεις που άφησαν ιστορία και υπερπαραγωγές που εντυπωσίασαν το κοινό.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή στο facebook ο Στράτος Φαναράς.

Χάσαμε πριν από λίγες ώρες τον αγαπήμενο μας φίλο, τον αδελφό μας Μιχάλη Αδάμ.Αιώνια η μνήμη σου Μιχάλη μου.Να…

Posted by Stratos Fanaras on Thursday, March 25, 2021

Ο Μιχάλης Αδάμ έφερε στην Ελλάδα δεκάδες παραστάσεις αλλά και υπερπαραγωγές («Cats», «Mamma Mia», «Jesus Christ Superstar», «Rocky Horror Show» κά) που συζητήθηκαν από το κοινό και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο Θέατρο Badminton, και δεν σταματούσε ποτέ να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο των παραστατικών τεχνών.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τελείωσε την Ανωτάτη Βιομηχανική στον Πειραιά και τη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και εργάστηκε ως δάσκαλος και προπονητής μπάσκετ, ενώ ασχολήθηκε και με τη δημοσιογραφία. Το 1990 ένα ταξίδι στη Σαντορίνη θα γίνει η αφορμή να επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη για μερικές μέρες και τελικά να μείνει εκεί για 15 χρόνια. Στην αρχή εργάστηκε σε ραδιόφωνα και εφημερίδες, ενώ το 1994 μαζί με τη σύζυγό του, έφτιαξαν την «ADaM Productions», μια εταιρεία παραγωγής η οποία θα ασχοληθεί με τη διοργάνωση εκδηλώσεων στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε μαζί με τους ιδιοκτήτες του «Half Note Jazz Club», το Big Top Theater- μια τέντα στο προαύλιο του Allou Fun Park στου Ρέντη, που φιλοξένησε αρκετές παραστάσεις για περίπου έναν χρόνο. Το 2004 ξεκίνησε να υλοποιεί την ιδέα του θεάτρου Badminton. Το 2005 φιλοξένησε εκεί το μιούζικαλ «Cats» με τεράστια επιτυχία κόβοντας 100.000 εισιτήρια. Στη συνέχεια, συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό για τη μακροχρόνια μίσθωση της ολυμπιακής εγκατάστασης, τον οποίο κέρδισε το 2006.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.