Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορoνοϊού από την περιοχή της Μαλεσίνας με την προσθήκη μιας ακόμη γυναίκας, η οποία νοσηλευόταν στην Κλινική covid στο Πέτρινο κτίριο.

Όπως σημειώνει ο ανταποκριτής μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα, δυστυχώς πρόκειται για το 5ο θύμα από την Κοινότητα Μαλεσίνας, κάτοικοι της οποίας έχουν γεμίσει τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την Κλινική Κορoνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στη ΜΕΘ νοσηλεύονται 12 άτομα εκ των οποίων τα 10 είναι από τη Μαλεσίνα, ανάμεσα τους και ένας άνδρας 26 ετών! Στο σύνολο έχουν χρειαστεί Εντατική 14 άτομα με το ένα εξ αυτών να έχει διακομιστεί στη Λάρισα, καθώς δεν υπάρχει από τις 7 Μαρτίου ελεύθερο κρεβάτι στη Λαμία!

Από τους παραπάνω ασθενείς οι δύο έχουν επιστρέψει και πάλι στην Κλινική, ένας 38χρονος και ένας 75χρονος, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν τη μάχη με τον επικίνδυνο ιό μαζί με τους δεκάδες συγχωριανούς τους που νοσηλεύονται στο Πέτρινο, όπου είναι γεμάτα τα 70 κρεβάτια.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος θάνατος από κορoνοϊό από την περιοχή της Μαλεσίνας καταγράφηκε στις 3 Μαρτίου, ενώ μέσα στον ίδιο μήνα η Φθιώτιδα έχει θρηνήσει την απώλεια έξι ανθρώπων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.