Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ο οποίος με αφορμή την πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο Απόστολος Λύτρας επιβεβαίωσε πως έχουν στα χέρια τους την πληροφορία πως η κατηγορούμενη μετά την επίθεση αναζητούσε πληροφορίες για την ασφάλεια του νοσοκομείου.

Όπως είπε, η Ιωάννα έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι παρούσα στη δίκη. «Θέλει να σταθεί μπροστά στην κατηγορούμενη και να τη ρωτήσει γιατί. Όλο αυτό έχει γίνει από μίσος, κακία, ζήλια χωρίς λόγο επειδή κάποιος φαντάζεται ότι κινδυνεύει από κάποιον άλλον. Η Ιωάννα ξέρει τα πάντα για την υπόθεση».

Σε ότι αφορά την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δίκη, ο Απόστολς Λύτρας εξήγησε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η ανάκριση ώστε να υπάρξει ημερομηνία.

«Έχουμε πράγματι την πληροφορία ότι η κατηγορουμένη ζητούσε πληροφορίες από ένα οικείο πρόσωπο της Ιωάννας για το αν υπάρχει ασφάλεια στο νοσοκομείο. Όταν έρθει το δικαστήριο θα αναφερθούμε και σε αυτό. Γι’ αυτό και η δίωξη είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας διότι ήθελε να της αφαιρέσει τη ζωή».