Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια και το ΄χεις στο Valorant; Παίξε στο online τουρνουά Red Bull Campus Clutch και φτάσε στον Παγκόσμιο Τελικό!

Το Valorant μπορεί να είναι ένα shooter στον πυρήνα του, αλλά έχει να κάνει με στρατηγικές και τακτικές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ομάδα με την καλύτερη στρατηγική θα κερδίσει το map, δεν αφορούν όλα τα αντανακλαστικά και τον στόχο.

Για να κερδίσετε ένα παιχνίδι ανταγωνιστικού Valorant, ή να προχωρήσετε πολύ στο Red Bull Campus Clutch, με άλλα λόγια, χρειάζεστε ένα σχέδιο. Φυσικά, υπάρχουν απλές τακτικές, όπως το να κάνετε rush σε ένα site ή να κατασκηνώσετε στο respawn και να αφήσετε τον εχθρό να έρθει σε σας.

Ωστόσο, ακόμη και αυτά τα υποτιθέμενα απλά σχέδια μπορούν να γίνουν περίπλοκα πολύ γρήγορα στην ομίχλη του πολέμου. Σε κάθε γύρο, είναι ζωτικής σημασίας να είστε απρόβλεπτοι και να κρατάτε τους αντίπαλους παίκτες σε εγρήγορση. Οι στρατηγικές και οι τακτικές πρέπει να δημιουργηθούν εκ των προτέρων και κάθε παίκτης πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος.

Αν σκέφτεστε να φτιάξετε μια ομάδα για το παγκόσμιο φοιτητικό τουρνουά Valorant Red Bull Campus Clutch, είμαστε εδώ για να πάμε την ομάδα σας στο επόμενο επίπεδο. Για να σας βοηθήσουμε με το πλάνο παιχνιδιού και τη στρατηγική σας, ζητήσαμε βοήθεια από τον Aleksander ‘zeek’ Zygmunt της G2 Esports και τον Fatih ‘gob b’ Dayik της BIG. Διαβάστε για τις σκέψεις και τη θεωρία τους σχετικά με τις στρατηγικές χάρτη του Valorant παρακάτω.