Σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή που είχε όταν ήταν 21 ετών, καταγγέλλει η πρωταθλήτρια στίβου, Ειρήνη Δανιήλ, σημειώνοντας πως το άτομο αυτό συνεχίζει να προπονεί παιδιά ακόμα και σήμερα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, είπε πως ο προπονητής της την πρώτη φορά που είχαν συναντηθεί της είχε ζητήσει να βγάλει τα ρούχα της για να δει το σώμα της.

Τα έβγαλα, μου είπε «από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…» μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία».

«Την επόμενη μέρα μου είπε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε.

«Είχα ακούσει ότι είναι γυναικάς. Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα ότι αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί» συμπλήρωσε η πρωταθλήτρια.

Και συμπλήρωσε ότι «και μόνο το ότι θα με βλέπει και θα νιώσει άσχημα, είναι μια τιμωρία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.