Tόσα χρόνια τα αγαπημένα σας Γεμιστά Παπαδοπούλου συντροφεύουν κάθε σας στιγμή στη βόλτα, το σχολείο, την εκδρομή με την παρέα γεμίζοντας γλυκά τη ζωή σας! Τώρα, τα Γεμιστά & ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου με το διαγωνισμό «Γεμίζουν Καλάθια» σας προσφέρουν εκτός από απόλαυση… και τα ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Με κάθε συσκευασία από τα αγαπημένα σας κλασικά Γεμιστά και ΦρουτοΓεμιστά Παπαδοπούλου έχετε την ευκαιρία να μπείτε στις εβδομαδιαίες κληρώσεις για να κερδίσετε τα ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, αξίας € 3.000!

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός! Βρείτε το αυτοκόλλητο με τον κωδικό του διαγωνισμού στις συσκευασίες των Γεμιστών και ΦρουτοΓεμιστών Παπαδοπούλου,  μπείτε στο gemizounkalathia.gr  και πάρτε μέρος στην κλήρωση της εβδομάδας για να κερδίσετε  μια κάρτα Spendeo συνολικής αξίας € 3.000 για τις αγορές σας από Super Market! 

Μην ξεχνάτε! Όσο περισσότερους μοναδικούς κωδικούς καταχωρήσετε στο site, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες για να είστε εσείς ο/η νικητής/τρια της εβδομάδας! 

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 30/06/2021.

Βρείτε το αυτοκόλλητο στις αγαπημένες σας γεύσεις Γεμιστών και ΦρουτοΓεμιστών Παπαδοπούλου, πάρτε μέρος στις εβδομαδιαίες κληρώσεις & γεμίστε το καλάθι σας!