Ανοιχτά για click away και click inside θα είναι τελικά από αύριο Τρίτη (2/2) τα καταστήματα Jumbo και σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, όπως διευκρινίζει η εταιρεία σε νέα της ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα 1η Φεβρουαρίου τα καταστήματα των Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, τα οποία δεν θα λειτουργήσουν με click away στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, κάτι όμως που δεν θα ισχύει από αύριο.

Η ανακοίνωση των Jumbo:

Παρακαλούμε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει μόνο για 1 άτομο. Η διάρκεια παραμονής στο κατάστημα είναι 1 ώρα. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 1 ώρα πριν το ραντεβού σας θα λάβετε sms υπενθύμισης του ραντεβου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Τα είδη ένδυσης, υπόδυσης και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου πωλούνται με άμεση παραλαβή
  • Η αγορά όλων των υπολοίπων ειδών θα πραγματοποιείται με click-away μέσω online πλατφόρμας του καταστήματος που θα επισκεφθείτε
  • Η παραλαβή των προϊόντων click-away μπορεί να πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, ή σε ημέρα και ώρα που επιθυμείτε εσείς.

Ωράριο επιστροφών Αττική:

Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 08:00-20:00

Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 – 20.00

Ωράριο επιστροφών Χαλκίδα – Πάτρα:
Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 07:00-17:00
Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 – 17.00