Την υπερασπιστική γραμμή την οποία θα ακολουθήσει στη δίκη που αρχίζει σήμερα στα δικαστήρια του Αιγίου, με κατηγορούμενο τον Αλ. Φράγκο, για την δολοφονία των Τσίρκα – Νταντη, οριοθέτησε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου ,«πράσινο κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο «Ράδιο Γάμμα» ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως από την ακροαματική διαδικασία είναι σίγουρο πως θα προκύψει ότι η πράξη του Αλ. Φράγκου έγινε εν βρασμώ, προσθέτοντας πως ο πελάτης του θεωρούσε αλλά και θεωρεί πως ο Τσίρκας ευθύνεται για την εκτέλεση του αδερφού του Κώστα έξω από το κλαμπ «Μπιζού».

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Κακουργιοδικείο Αιγίου θα καθίσει σήμερα ο Αλέξης Φράγκος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία του Πάνου Τσίρκα τον Απρίλιο του 2013. Κατά την επίθεση είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Ν. Ντάντης ο οποίος και κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Αλέξης Φράγκος από την πρώτη στιγμή τόσο κατά την σύλληψη του σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική όσο και στους εισαγγελικούς λειτουργούς της Πάτρας, ενώπιον των οποίων βρέθηκε για να απολογηθεί παραδέχθηκε πως αυτός σκότωσε τον Τσίρκα, όταν συναντήθηκαν τυχαία.

Όπως είπε, θόλωσε διότι τον θεωρούσε υπεύθυνο τον Πάνο Τσίρκα για την μαφιόζικη δολοφονία του αδερφού του Κώστα Φράγκου που έπεφτε νεκρός από τα πυρά αγνώστων, τρεις ημέρες νωρίτερα έξω από μπαρ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα.

Τότε είχε χάσει την ζωή του και ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, τον οποίο φέρεται πως οι εκτελεστές μπέρδεψαν με τον Αλέξη Φράγκο και τον «γάζωσαν».

Στην απολογία του ο Αλέξης Φράγκος και σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Σάκη Κεχαγιόγλου και Περικλή Πασχάκη, δήλωσε ενοχή για την δολοφονία Τσίρκα υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν υπήρξε καμία προμελέτη εκ μέρους του, ότι βρέθηκε τυχαία στο σημείο που έγινε το συμβάν και ότι έχασε τη λογική του όταν άκουσε μέσα από το αυτοκίνητο του Π. Τσίρκα να παίζει τέρμα η μουσική σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Πηγή: patrastimes.gr