Αναβλήθηκε αορίστως η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή καθώς μετά από έλεγχο βρέθηκε στο όχημά του ένα πιστόλι και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» δήλωσε σοκαρισμένος από τη διαπόμπευση του γνωστού τραγουδιστή.

«Πιθανολογώ ότι θα γίνει μετά τον Μάρτιο του 2021» είπε για την αναβολή της δίκης. «Μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά συγκεκριμένων αστυνομικών, όχι εκείνων που τον συνέλαβαν, για έναν εξ αυτών υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα, γιατί να φαίνεται να γνώριζε κάτι και στοχευμένα προσπάθησε να εξευτελίσει τον κ. Σφακιανάκη, τον κατέβασε σχεδόν δια της βίας από το αυτοκίνητό του και ακολούθως έκανε στοχευμένο έλεγχο» είπε.

Και πρόσθεσε: «Με έχει σοκάρει η διαπόμπευση του κ. Σφακιανάκη με τη δημοσποιήση του ονόματός του από τη νύχτα, προν καν στεγνώσει το μελάνι από την απολογία του. Την επομένη, λες και πρόκειται για εγκληματία, τον οδήγησαν σιδεροδέσμιο μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις για να τον ξευτιλίσουν».

Σε ανακοίνωση του νωρίτερα ο κ.Κούγιας αναφέρει πως υπήρξε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών, που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία και η δικογραφία δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση στο Αυτόφωρο.

«Η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.