Ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης άφησε την τελευταία του πνοή χθες (12.11), μετά από 20 μέρες νοσηλείας στο «Σωτηρία» και ενώ είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

«Έκανε ένα μικρό πυρετό τη Δευτέρα, την Τρίτη πήγαμε στον γιατρό και πήγαμε στο Σωτηρία. Τον εξέτασαν οι γιατροί, του έκαναν μια ακτινογραφία, βλέπουν αυτό στα πνευμόνια του. Του έκαναν τεστ, στην αρχή βγήκε αρνητικό, το δεύτερο θετικό και από εκεί ξεκίνησε η ταλαιπωρία. 20 μέρες κάθισε στο “Σωτηρία”. Ήταν διαβητικός» είπε στο Mega η σύζυγός του Αθανασία Τσιρώνη.

«Δεν πήγαινε τους τελευταίους μήνες στο μαγαζί στη Βαρβάκειο. Και εγώ και η κόρη είμαστε αρνητικές. Και εγώ ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή μαζί μου».

Όσο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό η κ. Τσιρώνη είπε: «Με άφησαν (οι γιατροί) και πήγα, μπήκαμε μαζί με τις κόρες μέσα. Όλες τις μέρες που νοσηλευόταν ήμασταν μόνο απέξω και μας ενημέρωναν οι γιατροί».

Η κηδεία του Κλεάνθη Τσιρώνη θα γίνει στο χωριό Ελαιώνα στον Πύργο Ηλείας, από όπου κατάγεται η σύζυγός του. Εκεί είχαν φτιάξει ένα σπίτι που αποκαλούσε «παράδεισο».