Συσκέψεις σε Κοζάνη και Ιωάννινα παρουσία Χαρδαλιά

Αυξημένος ο κίνδυνος λόγω κορονοϊού και στις δύο περιοχές


ΕΛΛΑΔΑ
11:32
17/10/2020
Συσκέψεις σε Κοζάνη και Ιωάννινα παρουσία Χαρδαλιά
3
loading

Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα έχει περάσει από χθες στο επίπεδο 4 Aυξημένου Kινδύνου στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει ευρεία σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, στην οποία θα συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι τέσσερεις δήμαρχοι της περιοχής.

Τον Νίκο Χαρδαλιά συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο διευθυντής Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, Σπύρος Σαπουνάς.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους συνεργάτες του, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων εμφανίζει και αυτή υψηλό επιδημιολογικό φορτίο (επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης).

*Φωτογραφία αρχείου

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Αλέκος 1987

  Στο εργοτάξιο ο COVID-19 κάνει πάρτυ

 2. avatar Να μας εξηγήσει επιτέλους το υπουργείο Παιδείας

  Τι θα γίνει με τους μαθητές που πρέπει να μείνουν σπίτι; Αφού δεν έκλεισε τα σχολεία, αδιανόητο για μας, έκλεισε τα πάντα, αλλά φαίνεται μονο στα σχολεία δεν κυκλοφορεί κορονοιος, δεν γίνεται τηλεκπαίδευση. Εμείς λοιπόν που στις οικογένειες μας έχουμε κρούσματα η θα πρέπει να στείλουμε τα παιδιά στο σχολείο με το φόβο ότι μπορεί να κολλήσουν και κάποια άλλα παιδιά για να μη χάνουν τα μαθήματα, η να τα κρατήσουμε 15 μέρες σπίτι κινδυνεύοντας από τις απουσίες στο λύκειο και χάνοντας μαθήματα με ότι αυτό συνεπάγεται για την Τρίτη λυκείου.
  Αυτά που θα έπρεπε να ρωτήθουν και να απαντηθούν από τους αρμόδιους κανείς δεν ασχολείται
  Επιτέλους πια ας μας απαντήσει κάποιος . Αλλιώς αφού η πολιτεία είναι τόσο ανευθυνη, θα στείλουμε τα παιδιά μας λοιπόν στα σχολεία νοσουντα η όχι, πολλές φορές θα τα μεταφέρουν πιθανόν και νοσούντες γονείς και παππούδες και από κει και πέρα για ότι γίνει η ευθύνη ανήκει στην πολιτεία.
  Δε μπορεί σε μια πόλη να νεκρώνει τα πάντα γιατί όπως λες θες να περιορίσεις τον ιό, αλλά να αφήνεις ανοιχτά όλα τα σχολεία.

 3. avatar Να μας εξηγήσει ο κύριος Χαρδαλιάς

  γιατί άφησε ανοιχτά τα σχολεία. Υπάρχουν οικογένειες που έχουν κρούσματα στο στενό περιβάλλον. Λόγω των ανοιχτών σχολείων όχι μόνο στέλνουν τα παιδιά τους, τα οποία συνευρίσκονται με όλα τα άλλα, αλλά πολλές φορές τα μεταφέρουν και οι ίδιοι. Παιδιά του Λυκείου που μπορεί και τα ίδια να είναι φορείς αφού τεστ δε γίνονται σε όλους, συναθροίζονται όλη την ώρα. Καλά για μάσκες δε συζητάμε. Τις έχουν κάνει ότι μπορεί να φανταστείς. Στα φροντιστήρια το ίδιο. Τηλεκπαίδευση πουθενά. Και δε μας λένε λοιπόν ποιο το όφελος να κλείσουν όλα, όταν μια μεγάλη ομάδα ατόμων ,μαθητές εκπαιδευτικοί και οι γονείς και παππούδες που μεταφέρουν τα μικρότερα παιδιά, κυκλοφορούν και συναθροίζονται;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει