Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 9χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Νάξο τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου.

Το κοριτσάκι επέβαινε με την οικογένειά της στο αυτοκίνητο όταν ο πατέρας της έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας της.

Η 9χρονη απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της, από τις λαμαρίνες του οχήματος. Τα δύο κορίτσια ήταν αθλήτριες βόλεϊ στο νησί.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η μικρή η αθλήτρια μας η Ολιάνα είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση, ότι έχει κάποια χτυπήματα σοβαρά στο κεφάλι, είναι σε δύσκολη κατάσταση. Η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια μας έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, νοσηλεύεται και αυτή και περιμένουμε να έχουμε καλύτερα νέα για την πορεία της υγείας της» τόνισε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλοτίου της Νάξου, Στέφανος Τσάφος.

Τόσο η 9χρονη όσο και η 15χρονη αδερφή της, ο αδερφός της και ο πατέρας τους μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Πρόκειται για μια οικογένεια από την Αλβανία, η οποία έμενε πολλά χρόνια στη Νάξο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στο νησί.

Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις του πατέρα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

(φωτογραφία naxospress.gr)