Εντυπωσιακά βίντεο από την κοινή άσκηση Ελλάδας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Την ετοιμότητά τους έδειξαν οι Ένοπλες Δυνάμεις


ΕΛΛΑΔΑ
22:30
04/09/2020
Εντυπωσιακά βίντεο από την κοινή άσκηση Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
3
loading

Εντυπωσιακά βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ από την κοινή άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης έχουν πραγματοποιηθεί στην θαλάσσια περιοχή νότια, ανατολικά και δυτικά από την Κρήτη τεχνικά και τακτικά αντικείμενα τα οποία μεταξύ άλλων περιλάμβαναν διαλειτουργικότητα συστημάτων, επικοινωνίες, τακτικές εναέριας μάχης και ασκήσεις αεροπορικής προσβολής ναυτικών Δυνάμεων και αεράμυνας.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων αεροσκάφη από αριθμό Μοιρών της Πολεμικής Αεροπορίας από όλη την Ελλάδα και Μονάδες επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού

Από τη συνεργασία έχει διαπιστωθεί ο υψηλός βαθμός επαγγελματισμού των εμπλεκομένων, πραγματοποιήθηκε χρήσιμη ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών και έχουν εξαχθεί χρήσιμα συμπεράσματα για την περαιτέρω αναβάθμιση του επιπέδου στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Η συνεκπαίδευση θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ένας άλλος Τούρκος

  Αν ήσουν πράγματι Τούρκος θα έγραφες «Η Ελλάδα είναι φίλος μας. Δεν σκοπεύουμε να ΣΑΣ βλάψουμε» αντί του «Δεν σκοπεύουμε να τους βλάψουμε» συνεπώς άδειασε μας τη γωνία και πήγαινε αλλου να παίξεις τον Τούρκο

 2. avatar Ένας Τούρκος

  Οι Τούρκοι έχουν ήδη αυτό που θέλουν. Δεν υπάρχει ένταση. Η Ελλάδα είναι φίλος μας. Δεν σκοπεύουμε να τους βλάψουμε.

  1. avatar Σωστός Έλληνας

   Σίγουρα υπάρχει ένταση, και για ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνεται η Ελλάδα. Η συμπεριφορά της στο Αιγαίο, και το γεγονός ότι ελέγχει το 70% της θάλασσας, και έχει οπλίσει τα ανατολικά νησιά, δημιουργούν εχθρότητα. Οι Έλληνες ήταν πολύ προκλητικοί όταν ζούσαν στο Ισμίρ, αλλά δεν το παραδέχονται, γιατί πάντα κατηγορούν τους άλλους. Επίσης οι σημερινοί Έλληνες ζούνε στο παρελθόν και βρίζουν τους Τούρκους σαν χούλιγκανς ενώ δεν έχουν γνωρίσει ούτε έναν Τούρκο, και σκέφτονται με στερεότυπα. Παρόλα αυτά νομίζουν ότι είναι οι καλοί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει