Η Γιολάντα Διαμαντή, μόλις τελείωσε τη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, έκλεισε δεκαετές συμβόλαιο με το σταθμό του Αμαρουσίου. Έκανε διαδοχικά περάσματα από τη στήλη μόδας στον «Πρωινό Καφέ» και παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Ο καλύτερος κερδίζει».

Η Γιολάντα Διαμαντή όμως δεν έμεινε εκεί. Στα 26 της αποφάσισε να τελειώσει και το «Θέατρο των αλλαγών», ένα πτυχίο που εξαργύρωσε με εμφανίσεις σε ρόλους guest star σε τηλεοπτικές σειρές.

Όταν το τηλεοπτικό της συμβόλαιο έληξε, η Γιολάντα αφοσιώθηκε στο ραδιόφωνο, το οποίο υπεραγαπά. Έκανε όμως και οικογένεια αφού παντρεύτηκε τον αρχιτέκτονα, Γιώργο Καββαδά, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες.

Η Γιολάντα Διαμαντή, παρά την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Μάλιστα, μαζί με το σύζυγό της πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στη Λευκάδα. Από εκεί άλλωστε κατάγεται και ο σύζυγός της.

Η Γιολάντα Διαμαντή και η οικογένειά της ζουν ευτυχισμένοι μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα. Ειδικά το καλοκαίρι, θα είναι δίπλα στη θάλασσα συνεχώς γιατί διατηρούν και ένα beach bar στην περιοχή. Και το χειμώνα όμως σκέφτεται διάφορα πράγματα εκείνη.

Η ζωή τους είναι πιο οικονομική στη Λευκάδα σε αντίθεση με αυτή της πρωτεύουσας και, όπως λένε από το περιβάλλον της, όλοι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόφαση που πήραν.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».