Κείμενο: Νάντια Μασσαχού
Φωτογραφία: Νίκος Λυμπερτάς

Brunch. Μια λέξη που σίγουρα ακούτε πολύ συχνά (πάρα πολύ συχνά), ιδίως τα δύο τελευταία χρόνια. Η τάση, που έγινε συνήθεια λοιπόν, και κινητοποίησε πολλούς να την ακολουθήσουν πιστά, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει τους καλύτερους να ξεχωρίσουν.

Κι εδώ ακριβώς είναι που «έρχεται» το Apsendi. To all day long bar restaurant στο Χαλάνδρι, μπορεί να έχει πιστούς οπαδούς της «μπάρας» του, ωστόσο τις Κυριακές μετατρέπεται στο πιο νόστιμο σκηνικό που θα μπορούσατε να αναζητήσετε.


Ο κατάλογος του brunch είναι σίγουρα από τους πιο ολοκληρωμένος που θα βρείτε στη πόλη, ικανός να καλύψει όλα τα γούστα. Σε πρώτη φάση, οι λάτρεις του αυγού, σίγουρα (θα) έρχονται εδώ κάθε Κυριακή, γιατί πολύ απλά ο chef Παναγιώτης Παπανικολάου έχει στήσει ένα μενού με τόσες παραλλαγές (αυγών) που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Αυγά μάτια, ομελέτες, eggs Benedict με μπέικον, roastbeef & 3 αυγά μάτια με λιωμένο τυρί τσένταρ και τηγανιτές πατάτες, BBQ πανσέτα χοιρινή με jack Daniel’s sauce με scramble eggs και τηγανιτές πατάτες, είναι ένα μικρό δείγμα για να πάρετε μια… γεύση. Πέραν των παραπάνω, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ολόφρεσκες σαλάτες, νόστιμα sandwitches, burgers-πειρασμούς και -φυσικά για το τέλος- γλυκά!

Το brunch (success) story ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Οι ταλαντούχοι bartenders, Σπύρος Κερκύρας, Αλέξανδρος Γκικόπουλος και Τρύφωνας Μαμάκος, φροντίζουν και καθιστούν απαραίτητο συνοδευτικό του brunch –τι άλλο;- τα μοναδικά Mystery Brunch Cocktails (που θα γίνουν τα αγαπημένα σας «κυριακάτικα»), ενώ δεν απουσιάζουν και οι θρεπτικοί φυσικοί χυμοί, όπως το εθιστικό Morning Freezing ( ρέιπφρουτ, καρότο, δυόσμος, σφένδαμος) ή το αναζωογονητικό Suspicious Ambrosia (Μέλι, βασιλικός, εσπερειδοειδή).

Λοιπόν, τι λέτε; Μετράμε αντίστροφα μέχρι την Κυριακή;

Κάθε Κυριακή 12:00 με 18:00

Info:

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι

τηλ. 210 6717890

Αν θέλετε να μάθετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε αλλά και ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!