Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέμε στη Ελλάδα και το τηρούμε είναι η αλήθεια. Ωστόσο ακόμη και η πιο σχολαστική νοικοκυρά δεν μπορεί να καθαρίσει απόλυτα και όσο συχνά χρειάζεται πέντε βασικά αντικείμενα που έχει κάθε σπίτι.

Το στρώμα

Περνάμε σχεδόν τη μισή μέρα μας σε αυτό και όμως είναι από τα αντικείμενα που καθαρίζουμε σπάνια. Αυτό γίνεται για δύο λόγους: Από τη μία η χρήση σεντονιών μας δίνει την ψευδαίσθηση ότι δεν χρειάζεται να τα καθαρίσουμε και από την άλλη το να καθαρίσει κανείς μόνος του ένα στρώμα αποτελεσματικά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η χρήση σεντονιών δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Ένα σεντόνι είναι σε θέση να προστατεύσει ένα στρώμα από τυχόν λεκέδες, τους οποίους συνειδητοποιούμε γρήγορα και καθαρίζουμε ειδάλλως ο λεκές θα εισχωρήσει και στο στρώμα. Επίσης, τη νύχτα ο οργανισμός μας ιδρώνει και ο ιδρώτας αυτός ποτίζει το σεντόνι και με τη σειρά του το στρώμα.

Με αυτό τον τρόπο ευνοείται η εμφάνιση μυκήτων, μικροβίων και ακάρεων, Για να απαλλαγούμε από όλα αυτά η πιο αποτελεσματική λύση είναι ο οικολογικός καθαρισμός στρώματος. Για πεντακάθαρα και πραγματικά ασφαλή στρώματα εμπιστευτείτε τον οικολογικό καθαρισμό με τα βραβευμένα και πιστοποιημένα υλικά της Clean Action. Με μόνο δύο φορές το χρόνο θα είστε σίγουροι για την καθαριότητα του στρώματος σας.

Το φωτιστικό

Θέλεις τα πάντα στο σπίτι σου να λάμπουν. Αν κοιτάξεις προσεκτικά όμως θα δεις ένα σημείο που αν και λάμπει, πολύ πιθανό να μην είναι καθαρό. Ο λόγος για τα φωτιστικά, τα οποία όλοι έχουμε την τάση να τα παραβλέπουμε όταν καθαρίζουμε. Το γεγονός ότι είναι αρκετά ψηλά καθώς και το ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα, μας κάνουν να τα παραμελούμε.

Δεν πρέπει όμως, καθώς πέρα από το θέμα της καθαριότητας θα πρέπει να θυμάσαι ότι αν τα φωτιστικά και οι λάμπες είναι βρώμικες μπορεί να αποδώσουν λιγότερο φως, γεγονός που σε οδηγεί να επιβαρύνεις το πορτοφόλι σου και το περιβάλλον περισσότερο.

Ο καναπές

Μετά το κρεβάτι ο καναπές είναι το αντικείμενο που χρησιμοποιούμε συχνότερα στο σπίτι και επίσης αποφεύγουμε να το καθαρίσουμε εντατικά και διεξοδικά. Πολύ συχνά θα χρησιμοποιοήσουμε ριχτάρια ή θα τον ξεσκονίσουμε.

Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό. Με αυτόν τον τρόπο απλά διώχνουμε τη σκόνη και αναταράσσουμε τις βλαβερές ουσίες. Οι οποίες με τη σειρά τους έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα σας και προκαλούν συμπτώματα όπως φαγούρα , βήχας και βουλωμένη μύτη.

Και σε αυτή την περίπτωση η Clean Action προσφέρει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, χωρίς χημικά με χαμηλό κόστος. Ο εξειδικευμένος καθαρισμός του σαλονιού και των καθισμάτων γίνεται με βραβευμένα προϊόντα βιοκαθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και μάλιστα στον χώρο σας.

Οι κουρτίνες

Οι κουρτίνες είναι αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε σπίτι. Εκτός από το να ομορφαίνουν κάθε χώρο, κρατάνε και τη σκόνη και άλλες ουσίες έξω από το σπίτι μας.

Που πάει όμως όλη αυτή σκόνη; Δυστυχώς συσσωρεύεται στην κουρτίνα με αποτέλεσμα να αποτελούν εστίες μολύνσεων εφόσον δεν καθαριστούν συχνά. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να πλένουμε τις κουρτίνες μας και να τις εναλλάσσουμε.

Τα χαλιά

Ίσως από τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού. Κάτι απολύτως φυσιολογικό μιας και τα πατάμε συνεχώς και τα πάντα καταλήγουν πάνω τους και… από κάτω τους.  Ειδικά αν στο σπίτι υπάρχει κατοικίδιο το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο έντονο.

Τα χαλιά είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν αποτελεσματικά με ένα απλό πλύσιμο και αν κάποιος το επιχειρήσει μόνος του θα ξοδέψει πολύ χρόνο.

Ο βιοκαθαρισμός χαλιών, μοκετών, της Clean Action δίνει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλές τιμές και γίνεται στον χώρο σας. Για να έχετε τέλεια αποτελέσματα, µε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

Παγκόσμια καινοτομία στη βιομηχανία καθαρισμού

Η νέα τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας, καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα, να δίνει λάμψει και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα και δέρματα.

Επιπροσθέτως πρόκειται για έναν άκρως ασφαλή καθαρισμό χωρίς τη χρήση χημικών, ενώ δεν περιέχει ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά.

Γεγονός που καθιστά τις καθαρισμένες επιφάνειες ασφαλείς στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων.

Πρόκειται για μία τεχνική που σέβεται το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας, έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς έχει ως αποτέλεσμα διάρκεια στο χρόνο, ενώ η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες.

Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες της Clean Action εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου επιτόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της Clean Action… γιατί σας αξίζει το καλύτερο.

Εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και εκτός, κατόπιν συνεννόησης από Δευτέρα έως Κυριακή.

Πληροφορίες

cleanaction.gr

[email protected]

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210 9736590, 694 7937992, 694 4417794