Στο «ΟΛΑ» ήταν καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας. Ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίασε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο όλα τα θέματα που απασχόλησαν την τηλεόραση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν δίστασε να σχολιάσει τη σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη και της Ευαγγελίας Αραβανή στον προημιτελικό του Dancing With The Stars, λέγοντας: «Όταν τα βλέπουν στα καφενεία αυτά, αναστατώνονται τρελά. Εγώ πάντα σκέφτομαι το βλέμμα αυτών που είναι στα χωριά, που το βλέπουν αυτό στην τηλεόραση, δε μιλάνε και κοιτούν τον διπλανό τους. Στα καφενεία ό,τι και να κάνουν, σπρώχνουν το κεφάλι».

Ωστόσο, ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του για τον τρόπο που σχολιάζει η τηλεόραση τα πολιτικά δρώμενα της χώρας: «Τα λόγια δεν συμφωνούν συνήθως με τη ψυχολογία μας. Έχουν διαλυθεί τα πάντα! Πολλά παιδιά σκέφτονται πώς θα βγουν έξω και πώς θα κεράσουν το κορίτσι τους… Ένα παιδί που δεν έχει να κεράσει έναν καφέ, σπάει ο τσαμπουκάς του! Ένα νέο παιδί που δεν έχει ζήσει τη δικτατορία και το πολυτεχνείο, μορφώνεται από τα πρωινά και την τηλεόραση. […] Και οι δημοσιογράφοι έχουν τη δημοκρατία του… ακουστικού τους. Πώς λέμε ότι η τηλεόραση έχει ελευθερία λόγου και τελικά η άποψη που ακούγεται να είναι μία;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, ασχολίαστη δεν έμεινε από τον Λάκη Λαζόπουλο και η απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές όπου ήταν κρατούμενος λόγω της δράσης του στη 17Ν:

«Ο Χριστόδουλος τα έθεσε τα θέματα, τα εξήγησε» και είπε με αφορμή το βίντεο, ότι: «νομίζω ότι είναι ένας καινούργιος τρόπος επικοινωνίας. Παλιά, οι τρομοκρατικές οργανώσεις δεν έβγαιναν πρόσωπο. Αυτή τη στιγμή έχει αποκαλυφθεί το πρόσωπό του, το ξέρουν».

Ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ την υπόθεση του σκανδάλου στην προσωπική ζωή του Φρανσουά Ολάντ, τονίζοντας το πόσο γελοίο φαίνεται στον ίδιο το δημόσιο προφίλ του Γάλλου προέδρου:
«Αυτός μου θυμίζει τελείως κωμωδία. Με το που τον βλέπω, γελάω. Αν ήμουν στη Γαλλία και έκανα σάτιρα, δεν θα ήθελα να φύγει. Ο Σαρκοζί ήταν ο κοντός με το τακούνι. Αυτός είναι μία κωμικόφατσα, με το που σκάει, τελειώνει η τραγωδία. Είναι μερικοί άνθρωποι που η φάτσα τους παραβιάζει τόσο πολύ το αίσθημα που τρελαίνεσαι. Αυτός είναι αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στα θεατρικά του σχέδια και την παράσταση που ετοιμάζει για την καλοκαιρινή περίοδο σε συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου.