Πατέρας Τοπαλούδη: Δώσαμε λουλούδια στην εισαγγελέα, αυτό θα έκανε και η Ελένη

«Δικαίωση για τη μνήμη της κόρης μας όποια ποινή και αν επιβληθεί δεν θα υπάρξει γιατί εμείς θα ζούμε ισόβια με το κενό της μέσα μας»


ΕΛΛΑΔΑ
18:22
13/05/2020
Πατέρας Τοπαλούδη: Δώσαμε λουλούδια στην εισαγγελέα, αυτό θα έκανε και η Ελένη
1
loading

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη όταν μετά την αγόρευση της εισαγγελέος σηκώθηκε και της προσέφερε λουλούδια.

«Δικαίωση για τη μνήμη της κόρης μας όποια ποινή και αν επιβληθεί δεν θα υπάρξει γιατί εμείς θα ζούμε ισόβια με το κενό της Ελένης μέσα μας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους μα συμπαρίσταται», ανέφερε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έξω από το δικαστήριο μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερας.

Ο ίδιος για την κίνηση του να προσφέρει λουλούδια από τον κήπο του, μαζί με την σύζυγο του, στην εισαγγελέα μετά την αγόρευσή της σημείωσε πως, «ήταν μια κίνηση ανθρώπινη, και ήταν μια κίνηση που ίσως, κατά βάθος να αντιπροσώπευε και την ίδια την Ελένη, αν ήταν παρούσα η ίδια, που είναι βέβαια ψυχικά στην αίθουσα μαζί μας, θα την έκανε αν ήταν ζωντανή και η ίδια. Μας συγκίνησε με τα λόγια που είπε"».

Στη συνέχεια, ο κ. Τοπαλούδης συμπλήρωσε ότι η εισαγγελέας τους συγκίνησε με τα λόγια που είπε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Βαστάτε Τούρκοι …

  Προσέχτε μην τους βάλετε σε κανένα κυλικείο ή τους στείλετε για σπουδές και γενικά τους δούμε μέσα - έξω και σε 10 χρονάκια να βολτάρουν στις γειτονιές τους , ένεκα καλής διαγωγής
  Διότι τώρα τελευταία κάτι για πολύ ελαστικές ποινές ακούγεται , για Δικαστές που τους χτύπησε η κρίση και τα μνημόνια κοκ !!!
  Άντε ξεφτίλα έγινε η Ελλάδα ... Χώρα Μπανανία πρός αποφυγή !!!
  Μετά έρχεται Κολομβία και Μεξικό !
  Δημοσιεύστε το παιδιά δεν χρειάζεται να γράφουμε ποιήματα !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει