Ένταση κι εκνευρισμός επικράτησε κατά το άνοιγμα του καταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου ήδη είχαν συγκεντρωθεί πάρα πολλοί καταναλωτές, από τις 5 το πρωί, και η ουρά τους έφτανε μέχρι την άλλη άκρη του οικοδομικού τετραγώνου.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα είναι η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ, κι έτσι οι πολίτες σπεύδουν να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο σημείο βρίσκονταν εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι οποίοι επιχειρούσαν να εξυπηρετήσουν όσους καταναλωτές δεν χρειαζόταν να είναι εκεί, κρατώντας τα στοιχεία τους προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους αργότερα για να αποφορτιστεί η κατάσταση.

Είχαμε προειδοποιήσει πως τα καταστήματα θα ανοίξουν μόνο για συγκεκριμένες εργασίες αλλά δυστυχώς ο κόσμος συνέρρευσε και για άλλες, δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας της Επιχείρησης Σοφία Δήμτσα. Το ταμείο θα πρέπει να προτιμηθεί μόνο για όσους πληρώνουν με μετρητά, δεν υπάρχει λόγος κανείς να φοβάται πως για λίγες μέρες καθυστέρηση θα έχει πρόβλημα στην ηλεκτροδότησή του.

Για να φτάσει να κοπεί μία σύνδεση, το ιστορικό του πελάτη μελετάται, δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί για έναν λογαριασμό. Θα πρέπει να υπάρχει ιστορικό πολλών λογαριασμών που δεν έχουν πληρωθεί. Το ρεύμα κόβεται στους κακοπληρωτές, τόνισε η κα Δήμτσα.

«Δεν υπάρχει πλέον εργασία που δεν εκτελείται από απόσταση ακριβώς για να μειώσουμε την ταλαιπωρία όσων έρχονται στο κατάστημα. Δίνεται μία μάχη σήμερα με όλους τους υπαλλήλους στις επάλξεις».

Θα δούμε τι θα γίνει όλη την ημέρα και θα αποφασίσουμε, τόνισε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παράτασης στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος, απευθύνοντας την παράκληση ο κόσμος να μην συνωστιστεί αυτές τις μέρες, να μείνει σπίτι του να προστατεύσει την υγεία του και όλες οι υποθέσεις θα λυθούν.

TAGS