Εξανεμίζονται κάθε μέρα που περνά οι ελπίδες για τον εντοπισμό του 49χρονου άνδρα από την Πόμπια που χάθηκε στους Καλούς Λιμένες την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα με την αγωνία για την τύχη του να κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο. Χθες, πέμπτη ημέρα πλέον από όταν και εξαφανίστηκε, οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται μόνο από ξηράς και συγκεκριμένα από την ΕΜΑΚ και στην Αστυνομία.

Το Λιμενικό Σώμα σταμάτησε, όπως συνηθίζεται, το μεσημέρι της Δευτέρας τις έρευνες καθώς δεν έχουν βρεθεί νέα στοιχεία τα οποία να οδηγούν στον εντοπισμό του. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το Λιμενικό έχει πάντα υπόψη του το περιστατικό, γι’ αυτό στις καθημερινές περιπολίες των σκαφών συνυπολογίζεται και η υπόθεση του 49χρονου άνδρα.

Μέχρι στιγμής τα μόνα αντικείμενα του 49χρονου ταχυδρόμου που έχουν βρεθεί είναι η βάρκα του και το καλάμι ψαρέματος που εντοπίστηκε στο βυθό, λίγα μόλις εκατοστά από το σημείο όπου ψάρευε ο αγνοούμενος άνδρας. Ο 49χρονος άνδρας είναι πατέρας δύο παιδιών.