Ήταν από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους στην Αθήνα. Έδωσε μάχες στο πολεμικό ρεπορτάζ και έζησε για τρεις ολόκληρους μήνες στην κόλαση της εμπόλεμης ζώνης του Ιράκ, ως ανταποκρίτρια του Star.

Επέλεξε όμως να αλλάξει τη ζωή της και έτσι άφησε την καριέρα της στην πρωτεύουσα και μετακόμισε στην Κρήτη. Σήμερα, εργάζεται σε τοπικό κανάλι στην Κρήτη και ασχολείται με το υποβρύχιο ψάρεμα.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ έχει κάνει πολλά πράγματα. Έχει μέσα της το «μικρόβιο» άλλωστε και το ξέρει αλλά έχει προτιμήσει να αλλάξει τρόπο ζωής. Όμως, οι εμπειρίες που έζησε ως πολεμική ανταποκρίτρια δύσκολα ξεχνιούνται. Παρ’ όλα αυτά εκείνη πήρε την απόφαση να αφήσει για πάντα την Αθήνα και τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς για μια εντελώς διαφορετική ζωή.

Σήμερα εργάζεται ως παρουσιάστρια ειδήσεων στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης. Και παρά το γεγονός ότι είναι αρχές Νοεμβρίου, εκείνη συνεχίζει τα μακροβούτια της στη θάλασσα.

Η γνωστή δημοσιογράφος πάντως δεν έχει μετανιώσει στιγμή για τη ζωή που επέλεξε, αφού, κάνει όλα αυτά που τη γεμίζουν και βρίσκεται συνεχώς κοντά στη θάλασσα που τη λατρεύει.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».