Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, με τα εισοδήματα να είναι ιδιαίτερα μειωμένα και οι καταναλωτές να επιδιώκουν διαρκώς τρόπους για να μειώσουν τα έξοδά τους, οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές στον κλάδο των ταξί, ιδιοκτήτες και οδηγοί, έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την πτώση του τζίρου τους και την ανασφάλεια σε ό,τι αφορά την κατάσταση και τη φερεγγυότητα της εταιρείας, που έχουν επιλέξει για να ασφαλίσουν το όχημά τους.

Με τη μία μετά την άλλη ασφαλιστική εταιρεία να βάζουν λουκέτο, αδυνατώντας να καλύψουν τις κεφαλαιακές τους ανάγκες, πολλοί πέφτουν συχνά θύμα της, αναγκαστικής τις περισσότερες φορές, επιλογής να βρουν φθηνά ασφάλιστρα, χωρίς να εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα κάθε εταιρείας. Έτσι, χιλιάδες επαγγελματίες βρίσκονται να αναζητούν άλλη ασφαλιστική, μόλις ένα ή και δύο μήνες μετά τη σύναψη συμβολαίου, αφού αυτή που επέλεξαν σταματάει να λειτουργεί ! Δηλαδή, φορτώνονται με το διπλάσιο κόστος για την ασφάλιση του οχήματός τους.

Το μεγάλο ζητούμενο, λοιπόν, είναι ο συνδυασμός και των δύο:
– Και να μειώσουν το κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου τους,
– Και η εταιρεία, που επιλέγουν, να είναι φερέγγυα και βιώσιμη.

Στο δύσκολο αυτό puzzle έρχεται να δώσει λύση το insurer.gr.

Σε συνεργασία με την International Life, έχει εξασφαλίσει χαμηλές τιμές ασφάλισης και συμφέροντα πακέτα για τους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί. Με την αξιοπιστία της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας, προσφέρονται πακέτα, που στην ουσία αναγνωρίζουν τον καθημερινό κόπο του επαγγελματία αυτοκινητιστή και τις δύσκολες μέρες που περνάει ο κλάδος του.

Έτσι, οι κάτοχοι ταξί κερδίζουν περισσότερα χρήματα καθημερινά, μειώνοντας τα έξοδα του ασφαλιστηρίου τους και έχοντας το κεφάλι τους ήσυχο, σε ό,τι αφορά την ασφαλιστική τους κάλυψη.

Ενδεικτικά πακέτα ασφάλισης για εξάμηνη διάρκεια:

-751 ευρώ για όχημα έως 15hp

-781 ευρώ για όχημα από 16 – 21hp

-810 ευρώ για όχημα από 22 – 25hp

Ασφαλίστε, λοιπόν, το ταξί σας οικονομικά και αξιόπιστα με μια απλή κίνηση: πληκτρολογώντας το http://www.insurer.gr/taxi