Εκτός λειτουργίας για δύο ημέρες θα βρεθεί η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Ξάνθης λόγω της επικείμενης μεταφοράς των υπηρεσιών του δήμου στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Λόγω της μετακόμισης των Υπηρεσιών, η ιστοσελίδα του δήμου θα μείνει εκτός λειτουργίας από τις 26 Αυγούστου έως και τις 28 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ξάνθης, Μιχάλη Στυλιανίδη, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μεταφοράς του δημαρχείου και να δοθεί προς χρήση το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο που θα στεγάζεται στο πρώην κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κλειστές και οι υπηρεσίες του Δήμου
Ο δήμος Ξάνθης πληροφορεί τους πολίτες, ότι στις 23,24,25 και 26/8/2013, θα πραγματοποιηθεί μετακόμιση των υπηρεσιών του που στεγάζονται στο κτήριο της οδού Μαυρομιχάλη 6 (κεντρικό Δημαρχείο), στο νέο Δημοτικό Κατάστημα στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης (πρώην «Τράπεζα Ελλάδος»).

Λόγω της μετακόμισης οι υπηρεσίες του κεντρικού δημαρχείου δε θα λειτουργήσουν σήμερα και τη Δευτέρα 26/8/2013.

Στη διαδικασία της μετακόμισης θα συμμετέχουν και οι Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Οι υπηρεσίες αυτές θα εξυπηρετούν μόνο τις επείγουσες ανάγκες της πόλης μας.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών μας για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστούν.

Πηγή: thrakitoday