Η Μαρία Λεκάκη έχει πρωταγωνιστήσει όλα αυτά τα χρόνια σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές και έχει παίξει και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις. Έπαιξε όμως και σε κινηματογραφικές ταινίες ενώ για ένα διάστημα παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η ηθοποιός αποφοίτησε από δραματική σχολή και προτού ξεκινήσει την καριέρα της είχε ασχοληθεί με το χορό.
Πολλοί τη θυμούνται να παίζει στη «Νταντά», και σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές σειρές που ξεχώρισαν. Και δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα προβάλλονται αρκετές επαναλήψεις σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούσε η Μαρία Λεκάκη.

Αυτή την περίοδο η ηθοποιός δεν εργάζεται όμως ετοιμάζει νέα πράγματα και σύντομα θα επανέλθει στο προσκήνιο. Ωστόσο, άνθρωποι που την ξέρουν βεβαιώνουν ότι επειδή εκείνη δεν θέλει να αποκαλύψει πράγματα για τη νέα δουλειά που ετοιμάζει, προτιμούν να μην μιλήσουν γι’ αυτήν. Άλλωστε, η Μαρία Λεκάκη είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τη δουλειά της και θέλει να μιλούν για εκείνη μόνο κρίνοντας τη δουλειά της. Είναι ένας άνθρωπος προσιτός και φιλικός με τους οικείους της και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας συνειδητά.

Γνωρίζει τις δυσκολίες του επαγγέλματος όμως πιστεύει ότι όταν κάποιος έχει τα φώτα να γίνει ηθοποιός, μπορεί να το προσπαθήσει έχοντας όμως πάντα κατά νου ότι πρέπει να έχει και μία εναλλακτική. Αυτό που πάντως πιστεύει είναι ότι πρέπει να το προσπαθήσουν συνειδητά και αφού έχουν το ταλέντο.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».