Αμέτρητες ζημιές άφησε πίσω του ο «Γηρυόνης» στην Κινέτα, με το πέρασμα της κακοκαιρίας τα ξημερώματα της Δευτέρας να είναι σαρωτικό, όπως αποτυπώνεται και στον φωτογραφικό φακό.

Όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική έδινε μάχη για να απεγκλωβίσει ανθρώπους, ενώ οι καταστροφές στην Κινέτα και στους Αγίους Θεοδώρους είναι πολύ μεγάλες, με δρόμους να υποχωρούν και να μετατρέπονται σε ορμητικούς χειμάρρους.

Δρόμοι «άνοιξαν» λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και σταμάτησαν πάνω σε δέντρα, ενώ αρκετά σπίτια πλημμύρισαν από τα ορμητικά λασπόνερα. Ταυτόχρονα, πέτρες μπάζα και διάφορα φερτά υλικά βρέθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε στην περιοχή για αυτοψία και υποσχέθηκε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών. Με εντολή του κλιμάκια της περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, για την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις.

Μάλιστα, η δουλειά που κάνουν οι Αρχές έχει εξαιρετικές δυσκολίες, όπως αποδεικνύεται και από ένα πυροσβεστικό όχημα, που κόλλησε στις λάσπες, ενώ έχει πάρει και κλίση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδικό συνεργείο για τον απεγκλωβισμό του.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος