Ο Μάκης Δελαπόρτας από παιδί, όπως αναφέρει και στο βιογραφικό του, λάτρευε τον ελληνικό κινηματογράφο γι’ αυτό και ασχολήθηκε με αυτόν. Τον γνωρίσαμε όμως μέσα από την τηλεοπτική σειρά του MEGA «Το Ρετιρέ» στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Όμως, εκείνος είχε ασχοληθεί πολύ πριν με την υποκριτική έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές.

Ο ηθοποιός που ταυτόχρονα ήταν και δισκογραφικός παραγωγός, επιμελήθηκε πάρα πολλούς δίσκους με τη μουσική και τα τραγούδια των ελληνικών ταινιών που σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Και δεν σταματά στιγμή να ασχολείται με την αγάπη του που δεν είναι άλλη από το τραγούδι, όπως λέει.

Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτει στο newsbeast.gr ότι τον Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει ένα ακόμη βιβλίο του, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει παραπάνω πράγματα. «Εκτός από το βιβλίο ετοιμάζω και ένα cd και χαίρομαι πάρα πολύ για τις δουλειές αυτές», επισημαίνει.

Όταν τον ρωτάς για τα χόμπι του εκείνος αναφέρεται μόνο στη μουσική, την οποία λατρεύει.

Πάντως, στο γιατί επέλεξε να ασχοληθεί με τη συγγραφή και όχι με την υποκριτική, απαντά ότι όποτε του δίνεται η ευκαιρία, θα κάνει τις παραστάσεις του. Όμως, δεν υπάρχει πια μόνο η υποκριτική στη ζωή του. Άλλωστε, πιστεύει ότι είναι αρκετά δύσκολος ο καιρός για να ασχοληθούν μόνο με την ηθοποιία οι νέοι.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».