Μια φρικιαστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στα Πατήσια, καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή από παθολογικά αίτια, βρέθηκε κατακρεουργημένη στο διαμέρισμά της, καθώς το νεκρό κορμί της και ειδικότερα το πρόσωπό της, το είχαν δαγκώσει τα πέντε σκυλιά του σπιτιού της.

Η άτυχη ηλικιωμένη έμενε μόνη της στο διαμέρισμα, ενώ ακριβώς από πάνω ζούσε ο γιος της. Η γυναίκα που έπασχε από άνοια, πέθανε το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου. Το παιδί της την καληνύχτισε και έφυγε. Όμως, όταν επέστρεψε μιάμιση ώρα αργότερα, πήγε να δει τι κάνει η μητέρα του και το θέαμα που αντίκρισε ήταν αποτρόπαιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star, στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε πως ο θάνατός της οφειλόταν σε παθολογικά αίτια και ότι όλες οι δαγκωματιές σε πρόσωπο και σώμα επήλθαν αφότου έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τους γείτονές της, η γυναίκα υπεραγαπούσε τα πέντε κατοικίδια και ήταν η συντροφιά της. Μάλιστα, τα απογεύματα τα έβγαζε βόλτα και στη συνέχεια επέστρεφαν στο σπίτι όλοι μαζί.