ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Αναστέλλει την πρώτη από τις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες

Δεν θα γίνουν ούτε τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια στις 17 Νοεμβρίου


ΕΛΛΑΔΑ
14:42
15/11/2019
ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Αναστέλλει την πρώτη από τις επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες
6
loading

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ανέστειλε την πρώτη από τις προγραμματισμένες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες της, η οποία θα ξεκινούσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου (00:01) και θα διαρκούσε έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Νοεμβρίου (23:59).

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναστέλλεται και η διοργάνωση των συλλαλητηρίων που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου.

Οι απεργίες είχαν προκηρυχτεί ως αντίδραση στο νομοσχέδιο που αφορά τη ΔΕΗ, κυρίως στο θέμα της άρσης της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην επιχείρηση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar φωφω

  Προτιμότερο . Όχι όλα μαζί . Να υπάρχει και ύλη άλλης μέρας για σχολιασμό .

 2. avatar Αναθεωρ

  Αθηνας

 3. avatar τσιριμπομ

  η πιο παρεξηγημένη και συκοφαντημενη συνδικαλιστική οργάνωση, έχει δειξει απόλυτη ωριμότητα τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.

 4. avatar Απολύστε όλους τους κομματοβολευμένους

  Τόσα χρόνια τρώγατε από τα κόμματα, κατεβάζατε διακόπτες και χαλούσαν τα τρόφιμα του κοσμάκι. Σε άλλες χώρες θα είσασταν ήδη στην φυλακή εδώ και χρόνια, αλλά η μονιμότητα εξασφαλίζει άσυλο στην ανομία σας. Ήρθε ο καιρός να πληρώσετε γιαυτά τώρα. Ότι σπείρατε τόσα χρόνια τώρα θα το θερίσετε από τους ιδιώτες που θα αναλλάβουν την ΔΕΗ.

 5. avatar kyrik

  Κύριοι της ΓΈΝΟΠ, αντιληφθείτε επιτέλους ότι είστε υπάλληλοι και ασχοληθείτε με το αντικείμενο για το οποίο προσληφθήκατε και αφήστε κατά μέρος κινητοποιήσεις και απεργίες. Αυτό το δήθεν ενδιαφέρον σας για την εταιρία και το κόσμο που εξυπηρετείται από τη ΔΕΗ είναι υποκριτικό και κανένα δεν πείθει. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι μην χάσετε τα υπερβολικά, πέραν του μισθού, δικαιώματα που έχετε αποκτήσει και τα οποία βέβαια θα κοπούν αν και όταν επιτέλους η ΔΕΗ περάσει σε ιδιωτικά χέρια και λειτουργήσει οφθολογιστικά και όχι ρουσφετολογικά.

 6. avatar Alofron

  Και καλό θα ήταν να μην προγραμματιστούν άλλες για το θέμα της μονιμότητας...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει