Δυναμική ήταν και φέτος η παρουσία της ΓΙΩΤΗΣ A.E. στην ANUGA 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρίας για περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της σε υπάρχουσες και νέες αγορές.

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ υποδέχθηκε στο περίπτερό της πλήθος επισκεπτών, δίνοντας έμφαση στην προβολή της νέας της σειράς έτοιμων μιγμάτων ΓΙΩΤΗΣ «1· 2· Bake!». Επιπλέον, άλλες κατηγορίες που προβλήθηκαν είναι η καινοτόμος σειρά Sweet & Balance, οι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, τα αγαπημένα προϊόντα ΗΕΜΟ και Caotonic, η σειρά Τούρτες – Γλυκά και τα επιδόρπια Στιγμιαίας παρασκευής ΓΙΩΤΗΣ.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε αυξάνεται κάθε χρόνο, καλύπτοντας περισσότερους από 25 προορισμούς και στις πέντε ηπείρους. H εταιρία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών και στις αγορές του εξωτερικού, μέσω της εξαιρετικής γεύσης και της υψηλής ποιότητας των καινοτόμων προϊόντων της. Στόχος των δραστηριοτήτων της είναι η λειτουργική τελειότητα και η στενή σχέση με τους καταναλωτές, με σκοπό να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και προσδοκίες. Αυτό επιτυγχάνεται και με την προσαρμογή των προϊόντων της στις διατροφικές και καταναλωτικές συνήθειες κάθε χώρας.