Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από μια νέα έρευνα της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina που απαντά σε μια σειρά από ερωτήματα για τον κόσμο του πορνό.

Η έρευνα καταγράφει, μεταξύ άλλων, τις ελληνικές πόλεις που βλέπουν περισσότερο πορνό αναλογικά με τον πληθυσμό τους. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Καλαμάτα, ενώ ακολουθεί η Πάτρα και στην τρίτη θέση η Αθήνα. Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κοζάνη, Βόλος, Λάρισα, Χανιά και Ρόδος συμπληρώνουν τη 10άδα.

Ως προς τις ηλικίες βάσει επισκεψιμότητας, σύμφωνα με την έρευνα, η κατηγορία 25-34 καταγράφει ποσοστό 33,5% και ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Όσον αφορά στα ποσοστά επισκεψιμότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, το 33% είναι γυναίκες και το 67% άνδρες με τη μέση διάρκεια θέασης να είναι 21 λεπτά.

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες είναι οι εξής: Ελληνίδες, celebrities, amateur, teens 18+, MLF. Ο μέσος όρος διάρκειας σκηνής: 3 ώρες συνεχόμενες, σύμφωνα με την ίδια έρευνα.

Το 95% των ανδρών σε casting για ερωτικές ταινίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενώ αντίθετα το 97% των γυναικών ανταποκρίνεται με επιτυχία.

Τι καταναλώνεται περισσότερο πριν από κάθε γύρισμα; Η λίστα έχει ως εξής:

  1. Μπανάνα
  2. Γιαούρτι με μέλι
  3. Μπάρα δημητριακών
  4. Ενεργειακό ποτό
  5. Espresso