Σοκ προκλήθηκε σε έναν κάτοικο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα διόλου ευχάριστο θέαμα. Με το που άνοιξε το καπάκι του κάδου, είδε το σώμα ενός ανθρώπου να βρίσκεται μέσα σε αυτόν. Κούνησε το χαρτοκιβώτιο που βρισκόταν από πάνω του και είδε ότι ήταν ζωντανός.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο σπίτι του ανθρώπου που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, στην οδό Εμπορίου, κοντά στα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το faros-24.gr, ρώτησε το άτομο που βρισκόταν μέσα στον κάδο, «τι κάνεις χριστιανέ μου εκεί μέσα, τι έπαθες;». Εκείνος φέρεται να του απάντησε: «Θέλω να τιμωρήσω τον εαυτό μου…».

Με την παρότρυνση και δύο γυναικών που έφθασαν στο σημείο βγήκε από τον κάδο. Τον ρώτησαν τι έχει αν πρέπει να ειδοποιήσουν κάποιον, αν έχει κάποια ανάγκη και το μόνο που ζήτησε ο άνδρας που υπολογίζεται να είναι περίπου 40 ετών, ήταν ένα μπουκαλάκι νερό.

Του το πρόσφεραν και αφού τους είπε περίπου πού μένει, έφυγε με κατεύθυνση προς το σταθμό των τρένων.

Το σοκ που υπέστησαν οι συμπολίτες του ήταν μεγάλο και ακόμη ψάχνουν να βρουν την αιτία που οδήγησε τον συγκεκριμένο άγνωστο σε αυτήν την πράξη.

Σύμφωνα με την περιγραφή τους, είχε γένια, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια και γκρι μπλουζάκι παραλλαγής.