Στο μικροσκόπιο του ΕΦΕΤ σχολικά κυλικεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί

Εντείνονται οι έλεγχοι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς


ΕΛΛΑΔΑ
12:28
05/09/2019
Στο μικροσκόπιο του ΕΦΕΤ σχολικά κυλικεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί
1
loading

Επείγον σήμα στις περιφερειακές του υπηρεσίες ελέγχου τροφίμων έστειλε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ζητώντας τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους μαθητές προϊόντων από τα σχολικά κυλικεία, τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί το ξεκίνημα διενέργειας ελέγχων στα σχολικά κυλικεία της ελληνικής επικράτειας από τα κλιμάκια του ΕΦΕΤ.

Οι έλεγχοι, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Φορέα, την οποία μεταδίδει το ΑΜΠΕ, θα εντατικοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη τόσο την ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού, όσο και τα ευρήματα από τις επιθεωρήσεις των προηγούμενων ετών. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον έλεγχο των σχολικών κυλικείων όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών συνθηκών και τα είδη που μπορούν να τίθενται προς πώληση στα σχολεία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Καιρός ήταν

    Στο Δημοτικό που δουλεύει μια γνωστή μου ότι σκουπίδι το πουλάνε Από κρουασάν μέχρι σάντουιτς με μαγιονέζα πατατάκια και αναψυκτικά Αποδείξεις ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν κόβουν και έχουν και ύφος 100 καρδιναλίων αν ζητήσεις

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει