Παλεύοντας με το «τέρας» της γραφειοκρατίας

Απίστευτη ταλαιπωρία πολίτη για να πάρει τα χρήματα της νεκρής γυναίκας του


ΕΛΛΑΔΑ
13:27
13/02/2013
Παλεύοντας με το «τέρας» της γραφειοκρατίας
loading

Σε απόγνωση έχει βρεθεί ένας άνδρας από τη Βιάννο που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το... τέρας της γραφειοκρατείας έχοντας περάσει μια απίστευτη ταλαιπωρία εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο συγκεκριμένος πολίτης, αναφέρει το prismanews.gr, έχασε τη σύζυγό του πριν από ένα χρόνο και λίγο καιρό αργότερα ένα έμβασμα χρηματικού ποσού από τον ΟΓΑ πιστώθηκε στο λογαριασμό στον οποίο η θανούσα ήταν μοναδική δικαιούχος.

Ο άνθρωπος κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να αποταμιεύσει το ποσό ωστόσο το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε. Λίγους μήνες μετά από την υπηρεσία του ζήτησαν να καταθέσει κι άλλα δικαιολογητικά, ενώ ο ίδιος χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να τα συγκεντρώσει και να τα καταθέσει.

Παρόλα αυτά και ενώ ο ίδιος πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα χαρτιά και να εισπράξει το ποσό, έχει περάσει περίπου ένα χρόνος και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση στο πρόβλημά του.
Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Γι' αυτό απευθύνει έκκληση στους αρμοδίους να δώσουν μια λύση στην κατάσταση του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει