Έγινε ευρέως γνωστός από τις συμμετοχές του στην ταινία «Ο οργασμός της αγελάδας» αλλά και την τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα».

Πέρυσι πρωταγωνίστησε στους «Βασιλιάδες» αλλά φέτος τον βλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από τις επαναλήψεις.

Ο Κώστας Κόκλας θεωρεί τον εαυτό του τυχερό αφού εδώ και χρόνια δουλεύει ασταμάτητα. Και αυτή την περίοδο παίζει στη θεατρική παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα». Γι’ αυτό πιστεύει ότι τα πάντα εξαρτώνται από το τι ζητά κανείς από κάθε άντρα. «Πιστεύω πως ο άντρας που έχει οικογένεια και υποχρεώσεις, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να αντεπεξέλθει. Φυσικά, παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του», έχει πει. Και τονίζει ότι όταν θες να είσαι με κάποιον άνθρωπο, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τον έχεις.

Δηλώνει τυχερός με τη δουλειά που κάνει και τις περισσότερες φορές εκτιμά τους συνεργάτες με τους οποίους έρχεται σε επαφή. «Μ’ αρέσει η δουλειά που κάνω», σημειώνει και είναι μια δουλειά που δεν θα άλλαζε ποτέ.

Λατρεύει την οικογένειά του και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να μην τους λείψει τίποτα. Βοηθά τους συνανθρώπους του, όποτε χρειάζεται κάποιος την ανάγκη του και θα συμβούλευε τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμά του, να το κάνουν μόνο στην περίπτωση που το θέλουν πραγματικά.

Πάντως, ο ηθοποιός ενδέχεται να επιστρέψει στην τηλεόραση αφού συζητά και με τον Alpha, αλλά θα το αποφασίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, του αρέσει να διαβάζει και παρακολουθεί την επικαιρότητα ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δικών του ανθρώπων.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».