Σε αρένα γηπέδου χόκεϊ επί πάγου μεταμόρφωσε το παγοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος η WIND, για έναν μοναδικό αγώνα επίδειξης από τις ομάδες παίδων των «Ταράνδων» και των «Avantes Iron Stickes» .

Οι μικροί αθλητές (5-12 ετών) χάρισαν, για περισσότερο από μια ώρα, το περασμένο Σάββατο στους επισκέπτες του Συντάγματος, ένα εντυπωσιακό θέαμα με σκληρή δράση και ισχυρό αγωνιστικό πνεύμα, κάνοντας την αδρεναλίνη να φτάσει στα ύψη, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ice hockey ως ένα από τα συναρπαστικότερα χειμερινά αγωνίσματα.

Οι κερκίδες του παγοδρομίου συγκέντρωσαν μικρούς και μεγάλους θεατές που είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη βόλτα και τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας με μια γιορτινή εμπειρία.

Την εορταστική ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος συμπληρώνει ο Άγιος Βασίλη, αλλά και το Χριστουγεννιάτικο Photorama όπου μέσα σε έναν πρωτότυπο θόλο σε μορφή igloo, 40 smarthphones απαθανατίζουν ταυτόχρονα τις στιγμές των επισκεπτών του, ενώ με το ταχύτατο δίκτυο της WIND δημιουργείται ένα video 360 μοιρών που ανεβαίνει άμεσα στο YouTube και αποστέλλεται με email.

Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, όπου η WIND είναι κύριος χορηγός, στο www.christmasinathens.gr