Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού έως τις απογευματινές ώρες, με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019. Από το απόγευμα και από τα δυτικά περιμένουμε σημαντική μεταβολή του καιρού με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύκτας σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς, με χαμηλότερο υψόμετρο. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 και τοπικά 11 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -4 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 12 και τοπικά 13 στη Δυτική Ελλάδα, από 0 έως 11 στο Βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 13 και τοπικά 14 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.