Κατολισθήσεις μετά το σεισμό έξω από ορεινό χωριό της Καρδίτσας

Δείτε το βίντεο


ΕΛΛΑΔΑ
12:23
31/08/2018
Κατολισθήσεις μετά το σεισμό έξω από ορεινό χωριό της Καρδίτσας
loading

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε γύρω στις 10:10 το πρωί,, ανάμεσα σε Καρδίτσα και Τρίκαλα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Ευθύμιο Λέκκα, αυτός καταγράφηκε πολύ κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα, του νομού Καρδίτσας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός από την Κέρκυρα έως τη Λαμία και σύμφωνα με τον κ. Λέκκα η σεισμική δραστηριότητα εξελίσσεται ομαλά, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο κατολισθήσεων καθώς η περιοχή είναι ορεινή.

Κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Πλαστήρα, ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός. Επίσης πολλοί κάτοικοι των Τρικάλων και της Καρδίτσας βγήκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους.

Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί κατολισθήσεις σε επαρχιακούς δρόμους, ενώ μέσω βίντεο που προβάλει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, το οποίο ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιάννης Κωνσταντέλος, υποστηρίζεται ότι λόγω των κατολισθήσεων δεν είναι εφικτή η οδική επικοινωνία, με αποτέλεσμα να είναι εγκλωβισμένα αρκετά αυτοκίνητα. Για τον λόγο αυτό ζητά την άμεση επέμβαση των Αρχών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει