Αρνούνται οποιαδήποτε συνάντηση με υποψηφίους βουλευτές οι έμποροι της Άρτας, ύστερα από απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.

Η Διοίκηση συζήτησε αναλυτικά την στάση που θα κρατήσει και αποφάσισε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, να μην πραγματοποιήσει καμία συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Κι αυτό επειδή κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου πριν την προκήρυξη των εκλογών, όπως υπογραμμίζεται.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα συναντηθεί μόνο με αρχηγούς κομμάτων ή επίσημους εκπροσώπους και μετά τη Δευτέρα 7 Μαίου θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για συζήτηση επί των προβλημάτων του κλάδου.

Η μοναδική αντίδραση στην ανακοίνωση αυτή έρχεται από την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

«Σε ό,τι αφορά το άτομό μου, θεωρώ ότι δεν συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς που αναφέρονται στην ανακοίνωση, διότι επί δεκαετίες -και με τα προηγούμενα Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και με το νυν- είχα πάντα, είτε ως ενεργός πολίτης, είτε ως δημοτική σύμβουλος, είτε ως επικεφαλής δημοτικής ομάδας, αγαστή συνεργασία με όλα τα προεδρεία, μέσα από συναντήσεις και επεξεργασίες για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των εμπόρων, η οποία μετουσιώθηκε δεκάδες φορές σε υποβολή επίκαιρων ερωτήσεων και προτάσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Άρτας. Αυτή η στάση μου δεν υπήρξε περιστασιακή, εξαιτίας οποιασδήποτε προεκλογικής περιόδου, αλλά σταθερή και αδιάλειπτη για πάνω από 14 χρόνια, όπως μπορούν να συνομολογήσουν οι έμποροι της Άρτας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Γεροβασίλη.