Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίας ώρες την Πάτρα. Ο παλαιά Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου στο ύψος των Ιτεών, μπροστά από το 4ο Αστυνομικό Τμήμα, έχει πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο δρόμος, για περίπου 200 μέτρα παραμένει κλειστός και τα οχήματα εκτρέπονται, εγκαίρως, προς τη Ν.Ε.Ο. Στο σημείο βρίσκονται και συνεργεία του Δήμου με σκαφτικά μηχανήματα σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν την ηρεμία.

Από τη θαλασσοταραχή τα νερά της θάλασσας πέρασαν τα προστατευτικά με αποτέλεσμα να μετατρέψουν το δρόμο σε ποτάμι και θα πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα, ενώ… βάρκα χρειάζονται και οι οδηγοί που περνούν από την παραλιακή οδό του Ρίου καθώς τα νερά της θάλασσας έχουν γεμίσει την Ποσειδώνος και όχι μόνο.

Το μεσημέρι έκλεισε και το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου καθώς στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.