Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη η νέα τηλεοπτική επικοινωνία της WIND για τα συμβόλαια WIND to ALL. Η ταινία προβάλει την κύρια πρόταση της εταιρείας για επικοινωνία προς όλους και στα συμβόλαια WIND to ALL καθώς διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα.

Με βασικό μήνυμα «Και τα συμβόλαια WIND to ALL όταν λένε όλοι, εννοούν όλοι» η νέα ταινία ξεκινά στους διαδρόμους ενός νοσοκομείου, με ένταση, καταιγιστική δράση και σασπένς, και καταλήγει στο χειρουργείο των επειγόντων περιστατικών.

Η περιπέτεια όμως πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε κωμωδία μιας και ο κεντρικός ήρωας, ο ιδιαίτερα επιμελής και έμπειρος χειρούργος της συγκεκριμένης εφημερίας, δεν μπορεί να χειρουργήσει. Τα προβλήματα του ξεκινούν με την απότομη απόπειρα διαφυγής του ασθενή του, συνεχίζονται με την απουσία των γιατρών της ομάδας του και κορυφώνονται με την απομάκρυνση της ελκυστικής αλλά χρήσιμης για την επέμβαση νοσοκόμας του.

Ποια είναι η αιτία όμως για την έξοδο όλων των συντελεστών της επέμβασης από το χώρο του χειρουργείου; Όλα οφείλονται στη γνωστή πια παρεξήγηση που φέρει η χρήση της λέξης «όλοι» σε καταστάσεις που στην πραγματικότητα η έννοια της δεν υποστηρίζεται.

Η νέα αυτή ταινία είναι το αποτέλεσμα μιας ακόμα επιτυχημένης συνεργασίας της διαφημιστικής εταιρείας TheNewtonsLaboratory με την εταιρεία παραγωγής Filmiki, με την αισθητική και σκηνοθετική σφραγίδα του Ντένη Ηλιάδη.