Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο θα κάνει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, σήμερα Μ. Τρίτη, τα μέλη της οποίας διεκδικούν ποσό 2 εκ. ευρώ, από τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, που διακόπηκαν και σε μια στιγμή που οι ξενοδόχοι πλήττονται λόγω των σοβαρότατων επιπτώσεων της κρίσης που πλήττει τη χώρα και της μη διάθεσης της επίσημης πολιτείας να δώσει λύσεις.

Η κατάσταση έρχεται να επιδεινωθεί με την απεργία των ΚΤΕΛ τη Μεγάλη Πέμπτη και της ΠΝΟ από Μεγάλη Τρίτη έως Μεγάλη Τετάρτη, τονίζει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, αναφέρει το magnesianews.gr.

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων, ενόψει της αναλγησίας του κράτους σχετικά με το φλέγον θέμα της μη μέχρι τώρα αποπληρωμής του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας 2011 στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας, το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη της σε συνάντηση αύριο, Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου, στις 10 π.μ. στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου, προκειμένου να συζητήσουμε τις επόμενες δυναμικές κινητοποιήσεις μας.

«Δυστυχώς η απραγία του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και συγκεκριμένα του Υπουργού κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, που ευθύνεται για το γεγονός ότι ορισμένοι ξενοδόχοι φέτος θα μπούνε σε οικονομικές περιπέτειες, συνοδεύεται από την ολιγωρία του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού», αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων.